Rólunk

Hasznos tanácsok lakásfelújításhoz

Úgy érzed feldobná a lakást egy új, különleges falszín? Felújítanál, de nem tudod, hogy fafestékre, zománcra vagy épp lazúrra van szükséged? … vagy hogy mire jó az effekt festék és a fluoreszkáló festék? Szeretnéd saját kezűleg felújítani, kibővíteni az otthonod, de jól jönne hozzá egy kis segítség…?
Hidd el, nem vagy egyedül, és pontosan tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni a neten a sok, gyakran egymásnak is ellentmondó tanács között.

Épp ezért elhatároztuk, hogy segítünk. Háztartási-, vegyi-, és festékáru kis és nagykereskedelmével foglalkozó áruházunkban közel 30 éve gondoskodunk arról, hogy a felújításhoz mindent egy helyen be tudjon szerezni az, aki saját kezűleg szeretné végezni a munkálatokat. Vásárlóink azért szeretnek hozzánk járni, mert óriási színválasztékkal, egyedi színkeveréssel, segédanyagokkal és kiegészítőkkel várjuk őket, ráadásul még tanácsokat is kapnak szakértő kollégáinktól. Legyen szó akár a megfelelő festék kiválasztásáról vagy a mennyiség meghatározásáról.

Ezt a blogot azért hoztuk létre, hogy minél több embernek tudjunk segíteni konkrét, gyakorlatias tippekkel, valós információkkal, hogy a lakásfelújítás bosszúságoktól mentes legyen és a végén olyan legyen az otthonuk, amilyennek elképzelték.

Írj nekünk üzenetet!