Blog...

Mi tehetünk a poloskák ellen?

elszaporodnak, akkor pedig elég nehéz tőlük megszabadulni, ezért célszerű még az elején nyakoncsípni a problémát. Vajon az egészségünkre ártalmasak? Hogyan lehet tőlük megszabadulni?

A poloskák előszeretettel költöznek be a lakásunkba, viszont az igazság az, hogy mi már annál kevésbé látjuk őket szívesen, hiszen elég sok bosszúságot tudnak okozni. Vajon az egészségünkre ártalmasak? Hogyan lehet tőlük megszabadulni?

Egy biztos, ha elszaporodnak, sokkal nehezebb dolgunk lesz, ezért célszerű időben felkészülni. Ebben a cikkben ehhez adunk néhány tippet!

Habár az emberre veszélytelenek, nagyon zavaró tud lenni a jelenlétük. Nincs könnyű dolgunk, mert a poloskák rejtőzködve élnek és rendkívül nehéz őket észrevenni.

Első nyomok, amelyekre felfigyelhetünk:

  • Apró, fekete pöttyök (ez a poloskák ürüléke)
  • Fehér tojások, melyből kikelnek a poloskák
  • Vérnyomok, amennyiben véletlenül ráfekszünk és összenyomjuk a poloskát
  • Vagy, ha reggel arra ébredünk, hogy tele vagyunk piros kis foltokkal, csípésekkel…

Amennyiben a fenti nyomokat észleltük, segíteni tud egy jó alapos porszívózás és mosás. Ezután pedig alaposan töröljünk át minden felületet és fertőtlenítsünk.

Amennyiben a fenti nyomokat észletük segíteni tud egy jó alapos porszívózás és mosás. Ezután pedig töröljünk át minden felületet, fertőtlenítsünk.

A legjobb fegyver egy alapos takarítás és fertőtlenítés!

Az igazság azonban az, hogy 100%-os hatékonyságú, házi csodafegyver nem létezik ellenük. Ezért a legnagyobb hangsúlyt a megelőzésre érdemes fektetni és inkább megelőzni, hogy bejussanak az otthonunkba.

Jó megoldás lehet, ha poloska irtó szert használunk. A PROTECT Rovarirtó Permet nemcsak az ágyi poloskákkal, de bolhákkal, csótányokkal és hangyákkal is hatékonyan felveszi a harcot. Használatakor ügyeljünk a rendeltetésszerű használatra, illetve a megfelelő szellőztetésre.

Amikor már szakember kell…

Amennyiben időben észleljük a poloskákat, még van esélyünk rá, hogy sikeresen megszabaduljunk tőlük a fent említett módszerekkel.

Azonban ha túlságosan elszaporodnak a lakásunkban, akkor szükségünk lesz szakemberre, aki profi irtással segít megszabadulnunk a betolakodóktól.

ha túlságosan elszaporodnak a lakásunkban, akkor szükségünk lesz szakemberre, aki profi irtással segít megszabadulnunk a kedves kis rovaroktól.

Hogyan előzzük meg a bajt?

Összegezve tehát, csodaszer ami egy szempillantás alatt megoldja a problémát, nem létezik, ezért a megelőzés a legfontosabb. Ehhez pedig a legjobb, ha minden takarítás alkalmával nagyon alaposak és körültekintőek vagyunk. Így egész biztos, hogy időben el tudjuk csípni a poloskákat és még időben fel tudunk lépni ellenük.

 

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük